مهلت ارسال آثار تا 29 اسفند 1402 

 

«پایگاه استنادی و اطلاع رسانی ادبیات اجتماعی ایران» اولین دوره مسابقه داستان‌کوتاه‌نویسی با عنوان «کیمیا" برگزار می کند

موضوع مسابقه : زنان، حال و آینده  محورهای مسابقه: 1- وضعیت و چالش زنان در تضاد بین سنت و مدرنیته  2- موقعیت و مسایل زنان در دنیای مدرن و پسامدرن 

«پایگاه استنادی و اطلاع رسانی ادبیات اجتماعی ایران» دومین دوره مسابقه داستان‌کوتاه‌نویسی با عنوان «کیمیا" برگزار می کند.

  موضوع مسابقه : مهاجرت

  محورهای مسابقه:

1- مهاجرت و هویت

2- مهاجرت و خانواده

3- دیگر مسایل مرتبط

   نکات مهم:  ارسال بیش از یک داستان پذیرفته نمی‌شود.

داستان ارسالی بیشتر از هزار کلمه و کمتر از چهارهزار کلمه بوده و عنوان داشته باشد. 

  داستان را در فرمت word  یا pdf به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید  ارسال نمایید. 

  نام و نام خانوادگی  و شماره تماس در انتهای داستان و در متن ایمیل ذکر شود.

پس از ارسال داستان، ایمیل وصول داستان به فرستنده اعلام می‌شود و از ارسال ایمیل مجدد خودداری فرمایید.

اخبار مربوطه به مسابقه را در سایت"پایگاه استنادی و اطلاع رسانی ادبیات اجتماعی" به آدرس socialliterature.ir  و یا در اینستاگرام به آدرس socialliterature@ پیگیری نمایید.

مهلت ارسال داستان از اول مهر1403 آغاز وآخر خرداد ماه ماه 1404 به پایان می رسد.

   از انتشار و یا چاپ داستان ارسالی در نشریات یا اینترنت  تا اعلان نتایج  خودداری فرمایید. 

گزینش آثار و جوایز :

 داوران بخش نهایی تعدادی از اساتید و صاحب نظران در حوزه جامعه شناسی و ادبیات خواهند بود که اسامی آنها در سایت اعلان خواهد شد.

به سه نفر اول جایزه نقدی و تندیس مسابقه  و به ده داستان برگزیده لوح تقدیر تعلق می گیرد./

 

 کیت شوپن(فدورا و چند داستان دیگر)-  عنوان کتابی است به قلم علی غفاری که با مقدمه ای از زندگی و آثار  کاترین اُفلاهرتی(کیت شوپن) از نویسندگان پیشروی جنبش آزادی خواهی زنان آغاز شده و سپس ترجمه تعدادی از داستان های کوتاه این نویسنده ی تاثیر گذار در ادبیات آمریکا آورده شده است.

روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر نور

 

زنان آمریکایی از زمان اقامت‌گزینی اروپاییان در آمریکای شمالی در سده هفدهم تاکنون، دگرگونیِ شگفت‌انگیزی را پشت سر گذاشته‌اند. آن‌‌ها از جایگاه شهروندان درجه دومِ تقریباً فاقد هرگونه حقوق سیاسی یا اجتماعی، به لحاظ قانونی به برابری تقریبی با مردان ارتقا یافته‌اند. پیشروی آهسته اما پیوسته آن‌ها به سوی برابری را غالباً «جنبش زنان» می‌نامند. این کتاب و این اصطلاح، همراه با نوشته‌ها و پژوهش‌های رسمی درباره تاریخ و پیشرفت اجتماعی زنان، همگی پدیده‌های نسبتاً جدیدی‌اند. چراکه پیش از آن تقریباً هیچ کتاب یا مقاله‌ای وجود نداشت که به بازگویی تلاش‌ها و دستاوردهای زنان آمریکایی به مثابه یک طبقه اجتماعی پرداخته باشد. همچنین به طور اجمالی به تحول آموزش زنان آمریکایی پرداخته می‌شود.

Template Design:Dima Group